Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nástěnka

 

Registrace- Na stránce Registrace napiš do komentáře do " Jméno " svoji přezdívku, jak se budeš jmenovat na této webovce, do " Nadpis " napíšeš nová registrace a do " Text " napiš jakou barvu písma, a další podrobnosti.

 

Znaky-  tato značka označuje zdraví vašeho zvířátka. Za každé správné starání se mu přičte 1%.  toto je trénink. Zapisuje se úplně stejně, jen do nadpisu napíšete místo starání trénink.  zde je označena fyzička, chtrost, radost. Ta se získává na brigádách.

 

Zvířata- pokud si přejete určité plemeno, klikněte si na stránku " Admin " a napište do komentáře " Jméno " přezdívku, do " Nadpis " vaší žádost a do " Text " co si přejete. Jen tak mimochodem, sem můžete psát jakékoli dotazy :-)

 

Vzkazíííček- pokud na této webovce někoho znáte a potřebujete mu něco říct, zde máte možnost. Napíšete pro koho, o co se jedná a co mu chcete říct

 

Profil- můžete, ale nemusíte si sem dávat fotky a něco o sobě. ( Napsali jste to v registraci. ) Budete zde mít zvířátko a starat se o něho ( jednou za hodinu ) Budete psát do komentáře do " Jméno " jméno zvířete, do " Nadpis " starání a do " Text " jak ses o něho starala ( například: Dobré ránko, tady ti nesu papání (seno, vitamínové granule, nějaké pamlsky a ovoce, ještě tvrdé pečivo) a čerstvou vodu. No, až to zdlábneš, tak hezky ven do ohrady k ostatním, ať ti mohu hezky vyčistit tvůj box :)

Do rubriky s vaší přezdívkou můžeš psát nové komentáře, kderé chceš mít na profilu.

 

Body- Každý dostane do začátku částku 20 000 bodů. Na své konto může přispívat brigádama, kvízzzama, výstavama....

 

Kvízzz- Zde budu čas od času dávat otázky. Vy si za každou správně zotpovězenou odpověk přijdete na 100 bodů. Do komentáře napíšete vaše jméno, do nadpisu kvízzz a do textu odpovědi.

 

Výstavy- Výstavy budou začínat na začátku každého měsíce. Do 10. můžete zapisovat svá zvířátka ( do komentáře, vaše jméno do nadpisu výstava a do textu jméno zvířete. Od 11.- 30 se bude hlasovat v tom samém komentáři. Stačí napsat vaše jméno---výstava--- jméno zvířete. Výherci: 1. místo 3000 bodů, 2. místo 2000 bodů, 3. místo 1000 bodů.

 

Brigády- Na stránce brigády si budete moct napsat o pomocné starání, například vyvenčení. To to zvýší jeho fyzičku, ale pouze třikrát za 24 hodin, pokud zapíšete častěji sníží se zdraví. Pokud si chcete vydělat, napište do komentáře do " Jméno " pro..... do " Nadpis " například vyvenčení a do " Text " napíšete HOTOVO a pak to splníte. Do komentáře ( toho uživatele ) do " Jméno " jméno zvířete, do " Nadpis " například vyvenčení a do " Text " jak to probíhalo, kde jste byly atd... Nezapomeňte se na konci podepsat. Za to vám přičtu 100 bodů. 

 

Pravidla

 Na stránce každého uživatele slouží komentář pouze pro starání zvířat. Jakýkoli jiný  " Spam " bude Adminem smazán.

Nehodlám zde trpět žádné vulgarity, okrádání a jiné špatné skutky. Za tyto přestupky bude pokuta, při opakování bude smazán !!! 


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář